NEDERLANDSE PRIVATE LABELS

ZELFONTWIKKELDE NEDERLANDSE LABELS

Om onderscheidend vermogen te creëren in de markt en iets te kunnen bieden dat anderen niet kunnen, hebben we bij MHK Nederland een uitgebreid portfolio aan eigen (private) labels en productlijnen.

Deze labels worden in eigen beheer ontworpen en gefabriceerd. Hiermee voldoen we aan de continu veranderende klant- en marktvraag en levert het uw klanten keuzevrijheid op in een hectische markt. En omdat deze Nederlandse private labels door MHK worden ontwikkeld, kunt u als ondernemer rekenen op een verbetering van uw marge.

ABBIAMO-KEUKENS

KEUKENS DIE PASSEN BIJ IEDERE LEVENSFASE

Bij Abbiamo geloven we er niet in dat een keuken alleen wordt uitgekozen op basis van een bepaalde stijl. In onze ogen draait het om een keuken die naadloos aansluit op de levensfase van de (potentiële) koper.

Abbiamo biedt kwalitatieve en betaalbare keukens, waarbij consumenten niet hoeven na te denken over hoe hun leven er over 10 jaar uitziet.

ABBIAMO KEUKENS

ECHT KEUKENS

KEUKENS MET EEN PERSOONLIJKE TOUCH

Als antwoord op de toenemende vraag naar persoonlijke keukens, heeft MHK het Nederlandse private label ‘ECHT Keukens’ in de markt gezet. Handgemaakte keukens van topkwaliteit in vier stijlen: ECHT Fabriek, ECHT Loft, ECHT Studio en ECHT Boerderij.

’Echt’ is binnen dit label het letterlijke uitgangspunt voor alle keukens: échte, eerlijke materialen en een échte, ambachtelijke afwerking.

ECHT KEUKENS

PURE KEUKENS

EXCLUSIEF DESIGN

PURE Keukens worden exclusief voor MHK Nederland en MHK België vervaardigd in een van de meest geavanceerde keukenfabrieken van Europa -en dat koesteren we.

Ieder design wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd en voorzien van kenmerkende designs. Dit label bevat vier designs: PURE Sense voor gestroomlijnd design, PURE Nature voor robuuste en industriële keukens en PURE Taste voor trendy modellen.

PURE KEUKENS

DE BADFABRIEK

COMFORT, WARMTE EN SMAAK

Naast de keuken private labels, bieden we bij MHK Nederland ook een sanitair private label aan: Badfabriek.

Deze door MHK-ontwikkelde lijn wordt geproduceerd door een van grootste badmeubelfabrikanten en staat garant voor comfort, warmte en smaak. De unieke ontwerpen en bijzondere stijlen maken Badfabriek een aantrekkelijk label voor uw klanten.

DE BADFABRIEK