EUROPESE PRIVATE LABELS

ZELFONTWIKKELDE EUROPESE LABELS

Naast de Nederlandse private labels, beschikt MHK ook over sterke zelfontwikkelde Europese private labels.
Hiermee bedienen we al onze leden in de landen waarin we actief zijn en kunnen zij hun klantportfolie een uitgebreid en uniek scala aan mogelijkheden bieden.

Met deze Europese private labels vergroten wij de keuzevrijheid van uw klanten en verbeteren wij uw marge, omdat alle labels in eigen beheer worden ontworpen en gefabriceerd.

SELECTIV®

HET EXCLUSIEVE KEUKENMERK

Als aangesloten ondernemer bij MHK, krijgt u het exclusieve recht op het keukenmerk selectiv®. Deze collectie kwaliteitskeukens wordt geproduceerd door een Duitse topfabrikant en gaat moeiteloos de vergelijking aan met duurdere keukenmerken.

De collectie van selectiv® biedt een uitgebreide selectie van stijlen (waaronder klassiek, modern en design) en is erg interessant voor ondernemers vanwege de aantrekkelijke prijsstelling en bijbehorende bonusstructuur.

SELECTIV

XENO

MERKKWALITEIT TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN

Xeno is het huismerk van MHK Group en biedt moderne inbouwkeukens in verschillende stijlen. Dit label biedt hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen en richt zich op de prijs- en kwaliteitsbewuste consument.

Als ondernemer profiteert u van een exclusief keukenmerk met een aantrekkelijke bonificatie.

XENO

NEOLA KÜCHEN

‘MADE IN GERMANY’

Neola-keukens overtuigen door topkwaliteit en een bijzonder lange levensduur, dankzij het ’Made in Germany’-predicaat.

Dit MHK-keukenmerk staat bekend om haar slimme en efficiënte ontwerpmogelijkheden en biedt ondernemers zeer scherpe inkoopprijzen en winstgevende condities.

NEOLA KÜCHEN

DESIGNO

COMPROMISLOZE KWALITEIT

DESIGNO is in 2002 ontwikkeld door MHK Group en verzekerd consumenten van designdetails en compromisloze kwaliteit. Dit label heeft een eigen karakter en hoge herkenningswaarde.

Partners van MHK genieten van aantrekkelijke inkoopprijzen en een merk met unieke eigenschappen.

DESIGNO