EXTRA DIENSTEN

AANVULLENDE SERVICE VOOR TOEGEVOEGDE WAARDE

Naast onze unieke marketingconcepten, eigen Nederlandse merken en Europese private labels, bieden wij ook andere extra diensten. Zo zorgen wij voor de beste condities en inkoopvoorwaarden, gestructureerde betalingen, bedrijf- en showroomadvies, specifieke (3D)software en organiseren wij regelmatig doelgerichte trainingen en inspirerende bijeenkomsten. Hiermee voegen we nóg meer waarde toe aan uw onderneming.

SCHERPE INKOOP

BEHOUD UW WINSTGEVENDE POSITIE

Als zelfstandig ondernemer wordt het in de sterk concurrerende markt steeds lastiger om uw winstgevende positie te behouden. Wie deze concurrentiestrijd wil overleven, kan niet zonder de best mogelijke condities en inkoopvoorwaarden.

Met meer dan 3.600 ondernemers in verschillende Europese landen, zijn we enorm sterk vertegenwoordigd in de markt. Hierdoor zijn we in staat om u de beste condities en scherpste inkoopprijzen bij onze leveranciers te bieden. Wij zorgen ervoor dat u, door middel van de juiste inkoopvoorwaarden, uw marge veiligstelt en een voorsprong op uw concurrentie behoudt.

IHT/CENTRALE BETALING

GRIP OP FINANCIËLE ZEKERHEID

Financiële zekerheid is van levensbelang voor ondernemers en leveranciers. Welke kosten zijn er? Hoe verhoudt de marge zich ten opzichte van de winst? Hoe houdt u grip op uw debiteuren? Allemaal vragen die u met zekerheid wilt beantwoorden.

MHK werkt met een centraal betalingssysteem via IHT, wat uw administratie eenvoudiger maakt. Zo verkrijgt u een A-status bij leveranciers, heeft u 24/7 inzicht in facturen en koppelt u het betalingssysteem gemakkelijk aan uw eigen boekhoudsysteem. Met IHT bent u verzekerd van een overzichtelijke en gestructureerde financiële administratie.

MHKNET.NL

CENTRAAL PLATFORM VOOR INFORMATIE

Of het nu gaat om marketing, financiën, inkoop of andere belangrijke data: op MHKnet vindt u het antwoord dat u zoekt. En als partner van MHK krijgt u exclusief toegang hiertoe.

Het centrale onlineplatform MHKnet staat boordevol relevante informatie voor sanitair- en keukenondernemers. U vindt hier actuele inkoopcondities, gegevens en functies voor de centrale facturatie, bonusspecificaties, marketingvraagstukken én u krijgt hiermee toegang tot showroomkeuken.com.

MHK.NET

BEDRIJFSADVIES

WIJ STIMULEREN UW GROEI

Markt- en klantbehoeften veranderen razendsnel. Door uzelf goed voor te bereiden en zeker te zijn van uw sterke kanten, kunt u hier flexibel op reageren.

Wij ondersteunen u hierin en helpen bij bedrijfsvraagstukken, implementatietrajecten, bedrijfseconomische vragen en fiscale thema’s. Maar ook voor eventuele bedrijfsovernames, marketingideeën en -strategieën en markt- en bedrijfsanalyses staan wij voor u klaar.

SHOWROOM­FACILITEITEN

HIER VOELEN KLANTEN ZICH THUIS

Als zelfstandig keuken- of sanitairondernemer is uw showroom dé plek waar u uw klanten ontvangt. Hier ontstaan creatieve ideeën, doen (potentiële) kopers inspiratie op en worden de meest fantastische keukens en badkamers ontworpen.

Uw showroom is dan ook het kloppend hart van uw bedrijf. Om deze extra aantrekkelijk te maken, ondersteunt MHK u bij de inrichting en styling ervan. Wij denken met u mee in het volledige ontwerp en creëren samen een comfortabele plek waar uw klanten zich direct thuis voelen.

SHOWROOMSCAN

DOELGERICHTE ANALYSES

Naast de showroomfaciliteiten, bieden wij ondernemers ook een externe showroomscan. Wij kijken naar de opstellingen in uw showroom, of de decoratie past bij de stijl en of het in store-materiaal op een pakkende plek hangt.

Maar we leggen ook een vergrootglas op de commerciële zicht- en looplijnen in uw winkel en analyseren of producten op de juiste plaats staan. Dit alles resulteert in nieuwe handvatten en conclusies, waarmee u nieuwe inzichten krijgt en u nog doelgerichter uw showroom kunt inrichten.

ERVA

DE TOEKOMST HEBBEN WE SAMEN

Binnen MHK is de kern van succes de samenwerking tussen partners. Om deze synergie springlevend te houden, organiseren we minimaal twee keer per jaar de ‘ERVA’.

Tijdens deze inspirerende bijeenkomsten brengen we ondernemers samen op de locatie van een van de deelnemers en wordt er gespard over kansen in de markt, nieuwe strategieën, merkontwikkelingen en andere veranderingen in de markt. Hiermee zorgen we ervoor dat iedere deelnemer over actuele (markt)kennis beschikt, marktwijzigingen vroegtijdig signaleert (en hierop kan inspelen) en stimuleren we het gezamenlijk belang door

VERKOOPTRAINING

EEN WAARDEVOLLE INVESTERING

Iedere keuken- of sanitairondernemer wil een gezonde, winstgevende onderneming hebben. Specifieke, doelgerichte verkooptrainingen kunnen hieraan bijdragen. Tijdens deze trainingen leert u het beste uit uzelf en uw medewerkers te halen, waardoor ze waardevoller worden voor uw bedrijf en uw team nog beter in balans raakt.

MHK biedt iedere partner een jaarlijkse verkooptraining op locatie, waarbij de training volledig wordt afgestemd op de behoeftes van uw bedrijf.

CARAT

DÉ SOFTWARE VOOR KEUKENS EN BADKAMERS

Met CARAT biedt u uw klanten een unieke aankoopervaring; u ontwerpt gedetailleerde 3D-keukens en -badkamers, inclusief grondplan, ruimte-indeling, installatieschema’s en fotorealistische fronten en aangezichten in ware kleuren. Vervolgens neemt u de potentiële kopers direct mee in het ontwerp dankzij de ingebouwde VR-optie.

CARAT is naast ontwerpen ook geschikt voor orderverwerking. Zo worden facturen automatisch aangemaakt, is de software gekoppeld aan het voorraadsysteem van fabrikanten, print u gemakkelijk verkoopbevestigingen en afleverbonnen en heeft u altijd en overal inzicht in uw dashboard dankzij de cloudverbinding.

MEER OVER CARAT