Partner worden

Industrie

Met MHK Nederland profiteert u van vele voordelen

Naast de versterking van de vakhandel was een ander doel van de oprichting van MHK Group in 1980 het creëren van een krachtig netwerk tussen industrie, handel en consument. Een netwerk waarvan alle partijen in gelijke mate profiteren. Als zodanig hecht ook MHK Nederland grote waarde aan een nauwe samenwerking tussen handel en industrie, want om hun omzet te vergroten en verder te groeien heeft de industrie sterke dealers nodig en hebben de dealers van MHK Nederland sterke industriële partners nodig.

Door middel van gezamenlijke verkoopactiviteiten, marketing- en reclameconcepten, incentives of gezamenlijke presentaties op beurzen stuurt de groep de omzet vanuit de aangesloten bedrijven gericht naar haar industriële partners in de segmenten keuken- en sanitairmeubelen, elektrische apparaten en accessoires. Bovendien vinden in samenwerking met de contractleveranciers op regelmatige basis trainingen plaats voor de vakhandels en sanitairspecialisten. Met dit pakket draagt MHK Nederland ook bij aan een duurzame versterking van de industrie.

Zo wordt u industriële partner van MHK

MHK Nederland wil sterke industriële partners hebben in de segmenten keukenmeubelen, sanitair, elektrische apparaten en accessoires. Alle partijen profiteren van de kracht van een sterke Europese community die innovatief opereert en nauw samenwerkt.

Heeft u ook belangstelling om samen met MHK Nederland de handel en daarmee uw eigen positie te versterken? Wilt u ook profiteren van de synergieën binnen de succesvolste groep van Europa voor zelfstandige keuken- en sanitairvakhandels? Neem dan telefonisch contact op of stuur het formulier ingevuld aan ons retour. Wij nemen dan contact met u op.

Uw contactpersoon:

directeur van MHK Nederland

Jeroen Geerling

MHK Groep Nederland C.V.

Einsteinweg 23C
3404 LH IJsselstein
Nederland


Telefoon: +31 (0) 30 / 2876070
E-mail: info@mhk.nl