Partner worden

Dealer

Met MHK Nederland succes hebben

Of u nu keukenvakhandel- of sanitairspecialist bent, de voordelen die u heeft als partner van MHK Nederland liggen voor de hand. Profiteer van de grote hoeveelheid kwaliteitsdiensten van MHK: daartoe behoren inkoop tegen de beste condities, doelgroepgerichte reclame, uitgebreide advisering, financiële diensten en verzekeringsdiensten, een eigen kapitaalvoorzieningsplan, en verder internet, extranet en diensten op het gebied van nieuwe media. En dat alles ontwikkeld en begeleid door ervaren deskundigen.

Waardevolle synergieën

Bij ons behoudt u volledige keuzevrijheid, want u kiest zelf de coöperatie en het merkconcept dat het beste overeenkomt met uw eisen, wensen en doelstellingen. De diverse leveranciers van keuken- en badmeubilair, elektrische apparatuur en accessoires staan garant voor optimale verkoopmogelijkheden.

Zet samen met ons in op de waardevolle synergieën binnen de MHK Group community.

MHK Group maakt partners op locatie sterker door een internationale, professionele aanpak.

Zo wordt u handelspartner

U wilt uw vakhandel partner laten worden van MHK Nederland? Wij zijn heel blij dat u belangstelling heeft voor ons aanbod. Neem contact met ons op! Om partner van MHK Nederland te worden kunt u ook meteen het formulier invullen en aan ons retourneren. Wij nemen dan contact met u op.

Uw contactpersoon:

directeur van MHK Nederland

Jeroen Geerling

MHK Groep Nederland C.V.

Einsteinweg 23C
3404 LH IJsselstein
Nederland


Telefoon: +31 (0) 30 / 2876070
E-mail: info@mhk.nl