PARTNER WORDEN

PROFITEER VAN DE VOORDELEN

In de snel veranderende markt heeft de keuken- en sanitairbranche sterke ondernemers nodig, terwijl de ondernemers om sterke branchepartners vragen. Zie het als een netwerk waarin alle partijen in gelijke mate profiteren. Wij hechten grote waarde aan een nauwe, vertrouwde samenwerking tussen de handel en industrie. Door hen te verbinden zorgen we samen voor groei en omzet- en margestijging.

DUURZAME SAMENWERKING
Door gezamenlijke verkoopactiviteiten, marketing- en reclameconcepten en andere MHK-diensten, realiseren wij groei voor onze partners in de keuken- en sanitairvakhandel. Maar het belangrijkste voordeel voor u als MHK-partner is de volledige ondernemersvrijheid die u behoudt. U bent en blijft baas van uw eigen bedrijf.

Dat stukje zelfstandig ondernemerschap maakt onze gezamenlijke positie in de markt uniek en zorgt ervoor dat u, terwijl u profiteert van de voordelen als MHK-partner, kunt doen wat u het liefste doet: prachtige keukens en badkamers verkopen.

HOE PARTNER WORDEN
Wilt u samen met MHK Nederland bouwen aan een succesvolle toekomst? Wilt u uw eigen marktpositie versterken en uw marges vergroten? En wilt u profiteren van de synergie binnen de grootste groep zelfstandig keuken- en sanitairondernemers van Europa? Gebruik dan onderstaand contactformulier en meld u aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u nog vragen? Lees dan onze FAQ met de meest gestelde vragen en laat u overtuigen.FAQ en laat u overtuigen.

WORD PARTNER

UW CONTACT­PERSONEN:

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

NEEM CONTACT OP

JEROEN GEERLING

ALGEMEEN DIRECTEUR

E:  j.geerling@mhk.nl

T:  +31 (0)30 287 60 70

IVO METZ

MARKETING DIRECTEUR

E: i.metz@mhk.nl

T:  +31 (0)30 287 60 70

GERT VAN DER HORST

FINANCIEEL DIRECTEUR

E:  g.vanderhorst@mhk.de

T:  +31 (0)30 287 60 70

KOEN DAANDELS

FORMULEMANAGER REDDY

E:  k.daandels@mhk.nl

T:  +31 (0)30 287 60 70

TIES VRENSSEN

ACCOUNTMANAGER

E:  t.vrenssen@mhk.nl

T:  +31 (0)30 287 60 70

OFRA KORTHUIS

ACCOUNTMANAGER

E: o.korthuis@mhk.nl

T:  +31 (0)30 287 60 70

REMKO VAN HESSE

FORMULEMANAGER BAD&BODY

E:  r.vanhesse@mhk.nl

T:  +31 (0)30 287 60 70