MHK GROEP NEDERLAND

EEN VOORSPRONG DOOR KENNIS EN EXPERTISE

MHK Groep Nederland C.V. werd in 1992 opgericht. Sindsdien ondersteunen wij al onze partners in de keuken- en sanitairbranche met een uitgebreid dienstenpakket, zodat zij succesvol kunnen ondernemen.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een platte, overzichtelijke en betrouwbare organisatie met 12 medewerkers en een modern kantoor in IJsselstein. Van hieruit ondersteunen we meer dan 250 Nederlandse handelspartners en werken we samen aan het versterken van hun marktpositie.

MERKSPECIFIEKE MARKETINGCONCEPTEN
Als partner van MHK profiteert u van een breed scala aan voordelen. Eersteklas inkoopcondities, een breed dienstenaanbod en succesvolle marketingconcepten zoals MHK KeukenExpert, REDDY keukens & bad en Uw KeukenSpeciaalZaak (UKSZ). Deze diensten en marketingconcepten stellen u in staat om uw doelgroep optimaal te bedenienen.

MEER OVER MARKETINGCONCEPTEN

MEEBEWEGEN MET MARKT EN KLANT
De keuken- en sanitairbranche is voortdurend in beweging en ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Dankzij de flexibele organisatiestructuur van MHK Groep Nederland kunnen we snel en met kennis van zaken inspelen op deze veranderingen.

Binnen MHK Nederland is er de Raad van Advies, een adviesorgaan dat de directie van MHK Nederland adviseert over besluitvorming en toeziet op correct financieel gedrag.

Zo behoudt u als partner altijd een voorsprong op de concurrentie.

BEKIJK ONZE DIENSTEN

KLANKBORD VOOR PARTNERS

Om kwaliteit en zekerheid te bieden aan onze partners, is binnen MHK Nederland de Raad van Advies actief. Dit adviesorgaan bestaat uit collega-ondernemers die zijn gekozen door alle leden. Zij adviseren het management van MHK Nederland bij besluitvorming en zien toe op financiële handelingen. Zo wordt alle kennis en kunde geborgd en ontstaat er een klankbord voor u als ondernemer.

TEAM MHK GROEP NEDERLAND

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

NEEM CONTACT OP

JEROEN GEERLING

ALGEMEEN DIRECTEUR

E:  j.geerling@mhk.nl

T:  +31 30 2876070

IVO METZ

MARKETING DIRECTEUR

E:  i.metz@mhk.nl

T:  +31 30 2876070