Nieuws MHK Nederland
MHK Nederland
Nieuws

Wij houden u op de hoogte.

Nieuws van MHK Nederland

Hier vindt u alle nieuwtjes en actuele informatie over MHK Nederland. Hier komt u meer te weten over wat er bij ons speelt en blijft u up-to-date.

Stagiair Marketing gezocht

Het marketingteam van MHK Nederland zoekt een ambitieuze stagiair voor het hoofdkantoor in IJsselstein. Met jouw werkzaamheden ondersteun je onze marketingconcepten Uw KeukenSpeciaalzaak, MHK Keukenexpert, REDDY Keukens, Bad&Body, en individuele marketingactiviteiten van onze leden. Wij bieden een zeer dynamische stageplek, waar de creativiteit van je eigen brein zeer op prijs wordt gesteld.

MHK Nederland is onderdeel van MHK Group, de Europese marktleider voor de keuken-, meubel- en sanitairvakhandel in het MKB met meer dan 2.600 partners. Vandaag de dag profiteren talrijke handelspartners in Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk, Zwitserland en Spanje van de waardevolle synergie van samenwerking met de groep. MHK Nederland ondersteunt sinds 1992 haar partners in de keuken- en sanitairvakhandel met een aanzienlijk dienstenaanbod om zich met succes op deze markt te handhaven en door te kunnen groeien. Ter versterking van ons team zoeken wij op korte termijn een: 

Stagiair Marketingcommunicatie m/v

Wij zijn op zoek naar een 3e of 4e-jaars hbo-student in de richting van communicatie, communicatie & organisatie, marketing of een andere gerelateerde opleiding.

Je hebt een stevige persoonlijkheid, bent niet bang om fouten te maken en weet met weerstand van anderen om te gaan. Daarnaast kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent beschikbaar vanaf februari 2018 voor 4 dagen in de week voor de periode van 5-6 maanden.

Wat kun je van de functie verwachten:

• je werkt aan een vaste opdracht en onderzoekt een vraagstuk binnen een marketingconcept waarvoor je een aanbeveling doet;
• je helpt het marketingteam met alle marketingactiviteiten, zowel online als offline;
• je hebt een actieve rol in het plannen, briefen en coördineren van marketingcampagnes en middelen;
• je bent actief met het updaten van content op diverse websites en social media;
• er wordt van je verwacht dat je bij elke campagne pro-actief meedenkt, helpt en betrokken bent.

Binnen ons team is geen dag hetzelfde. De markt van keukens en badkamers zit flink in de lift en groeit niet alleen hard in Nederland, maar ook in Europa. Je gaat in de praktijk kennismaken en meewerken. Er wordt veel gevraagd van al je talenten; van creatief zijn, analytisch vermogen hebben tot oplossingsgerichtheid. Ons team is erg gedreven en pragmatisch ingesteld.

Dit bieden wij:

Wij bieden een leuke en leerzame meewerkstage, waar jij echt het verschil kan maken. Naast goede begeleiding door een jong en energiek team krijg jij je eigen opdracht waar je je helemaal in kan verdiepen. Verder bieden wij een stagevergoeding van €350,- per maand (bij een fulltime stage).

Interesse?

Ben je enthousiast over deze stageplek en wil je in de periode februari - juni stage lopen? Reageer dan snel! Stuur een e-mail met je CV en motivatie naar Robin Bontrop via r.bontrop@mhk.nl.