MARKETING­CONCEPTEN

BEWEZEN MARKETING VOOR STERKE RESULTATEN

In een stevig concurrerende markt zijn marketing en reclame de belangrijkste succeselementen geworden in de strijd om de uiteindelijke klanthandtekening. Door middel van individuele strategieën, creatief merkbeheer en doelgerichte communicatie versterken wij uw zichtbaarheid en positie in de markt. Zo benadert u, met onze effectieve marketingconcepten, potentiële klanten en wordt in een vroeg stadium het eerste contact gelegd.

UW KEUKEN­SPECIAALZAAK

KEURMERK VOOR KWALITEIT

Het keurmerk UKSZ garandeert uw klanten een goede aankoop. Jaarlijks wordt uw showroom gekeurd op zes belangrijke punten (de beste condities, gekwalificeerde experts, scherp prijsbeleid, een betrouwbaar garantiebeleid en een klantwaardering van minimaal een 8), waarmee de kwaliteit van uw onderneming wordt geborgd.

Voldoet uw organisatie aan de strenge eisen? Dan mag u het keurmerk in ontvangst nemen en behoort u tot een selecte groep keukenondernemers. En dat zal uw (potentiële) klant direct merken.

UW KEUKENSPECIAALZAAK

MHK KEUKENEXPERT

GROEIENDE NAAMSBEKENDHEID EN ZICHTBAARHEID

Het marketingconcept MHK KeukenExpert is erop gericht om uw bedrijf nóg meer naamsbekendheid en zichtbaarheid in de regio te geven. Het verbinden van uw naam met het opvallende en herkenbare logo van MHK KeukenExpert en de wetenschap dat er een toonaangevende internationale groep achter u staat, geeft consumenten een vertrouwd gevoel.

Binnen dit concept werken we met de kwalitatieve merken Abbiamo, AEG, Bosch, Pelgrim, Dekker en Kemie.

MHK KEUKENEXPERT

REDDY KEUKENS & BAD

VOOR DE PRIJS- EN KWALITEITSBEWUSTE KOPER

In 2010 werd de allereerste REDDY-vestiging in Nederland geopend -en met succes. Door de groeiende populariteit onder ‘smart shoppers’ is REDDY uitgegroeid tot Europa’s grootste keukenformule en is de naam niet meer weg te denken uit de Nederlandse retailbranche.

Bij REDDY gaan we bewust niet de strijd aan met extreme (zogenaamde) kortingsacties of onduidelijke aanbiedingen. Wij leggen juist de focus op een heldere, scherpe nettoprijs en een uitgebreid scala aan diensten en services.

REDDY Bad is het sanitaire verlengstuk van Europa’s grootste keukenformule, REDDY Keukens. Van persoonlijk advies tot aan professionele installatie: bij REDDY Bad is iedere prijsbewuste consument verzekerd van een droombadkamer.

Vol karakter en persoonlijke smaak en natuurlijk, zoals men kent van REDDY Keukens, tegen een scherpe nettoprijs.

REDDY KEUKENS    REDDY BAD

BAD&BODY

DAT IS DE & VAN BAD&BODY

Met een ijzersterke naamsbekendheid is Bad&Body de sterkste en krachtigste badkamerformule van Nederland. Deskundig advies, professioneel ontwerp, diepgaande kennis over merken en materialen en een perfecte installatie van de badkamer, maken dit concept enorm succesvol.

Bad&Body-partners genieten van scherpe inkoopcondities en professionele marketingplannen, -campagnes en -strategieën, waardoor consumenten weten dat ze in goede handen zijn.

BAD&BODY