Dienst­verlening
Smart
Finance

Met ‘Smart Finance’ keuken- en badkamerdromen verwezenlijken

Met ‘Smart Finance’ biedt MHK Nederland haar partners een exclusief product waarmee de klant zijn keuken of badkamer kan financieren.

Steeds meer consumenten kiezen bij grotere aankopen voor financiering. Daarom biedt MHK Nederland samen met Santander, de nummer 1 in de eurozone en wereldwijd een van de grootste financiële instellingen met meer dan 107 miljoen klanten, exclusief aan MHK-partners een aantrekkelijk financieringsconcept aan.

De online registratie van de overeenkomst voor de lening zorgt voor een snelle en prettige afwikkeling ervan. Dankzij flexibele financiële oplossingen met een aantrekkelijke rente wordt een droomkeuken of -badkamer bij een van de deelnemende partners snel en eenvoudig werkelijkheid. Met het signum ‘Smart Finance’ attenderen de deelnemende bedrijven hun klanten op de mogelijkheid voor financiering.

 

 

Disclaimer: Smart Finance is een initiatief van MHK Nederland. Smart Finance (Lease) is een niet-doorlopend goederenkrediet. Vraag naar de (product)voorwaarden en het standaardinformatieblad in de winkel. Toetsing en registratie BKR. MHK Nederland treedt op als niet verbonden bemiddelaar van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Santanderen MHK Nederland geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste fi nancieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

 

 

Smart Finance MHK Nederland